6 Mayıs 2012 Pazar

Scooter'in taşıma kapasitesi ve bagaj avantajı

Scooter motosikletleri almamızın bir nedeni taşıma kapasitesi. "En azından benim için öyle."

Diğer motosikletlerinden çok fazla taşıma alanına sahip, Bu nedenle ; özellikle servis yapan, günlük işinde kullanan esnaf ve firmaların özel tercihi.
 Peki bizler Scooteri nasıl kullanıyoruz ? örnek vereyim ;

Genelde evli arkadaşlar'a eşinden veya bekarsanız Annenizden gün içinde telefon gelir. Evde ihtiyaç listesi size iletilir, Paşa paşa Markete gidersiniz.
Alış verişinizi yaparsınız. Bakarsınızki bir market arabası dolmuş.
 Scooterin başına geldiğinizde, Bir market arabasına, birde scooterinize bakar nasıl taşıyacağınızı düşünürsünüz. Başlarsınız poşetleri yerleştirmeye.

En kolay tercih edilen kısım kask askılığıdır. Poşetlerin bir kısmını kak askılığına asarsınız.

 Eyvah bir kaç küçük torba kaldı Onlarıda sele altına yerleştirirsiniz. Nasıl ? bir market arabasını sığdırdık değilmi ? Şimdi siparişleri almanın ve alışverişin verdiği keyifle Evimize doğru yola çıkabiliriz. Nasıl otomobile yakın taşıma yapıyor değilmi ?

5 Mayıs 2012 Cumartesi

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası 1 - 7 Mayıs 2012





Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası "Sessiz-Sedasız" Kutlanıyor.  Birbiriyle bağlı olan Karayolu ve Trafik ayrılmaz iki kavram.  Dört veya iki tekerlekli binlerce araçla üzerinde hergün hareket ettiğimiz iki meta üzerinde Milyonlarca kişi , Ulaşım, iş için yol yapılıyor. Sürücü ve Yolcu olarak beklentilerimiz, bu standart hareketi güvenli şekilde tamamlamak. Bu haftada apılan panel ve çalışmaların  konusu  iki yönlü inceleniyor, Güvenli karayolu şartlarının sağlanması ve Bilinçli sürücü yetiştirilmesi.




Haftanın ardından Üst düzey bir organizasyon faaliyet gösterecek.