4 Nisan 2013 Perşembe

İzmir'de Yeni Yamaha Bayii İz-Moto 3S olarak Faaliyete Başladı.

İzmir'de Akdemirlerin Yamaha Satış Servisini bırakması ile bir boşluk doğmuştu.



Firmanın İç bünyesinde görev almış Aslan Karşılayan Yönetiminde ,  İz-Moto Firması bünyesinde YAMAHA bayiiliğini aldı. İzmir bölgesinde 3S (Satış - Servis - Parça) olarak faaliyet gösterecekler.

İz-Moto'nun yeni yerinde ziyaret ettiğim Aslan bey konusunda profesyonel. Geçmişte İzmir'de akla ilk gelenlerden Motorcu Göçmen de görev almış kariyerine Akdemir Yamaha da devam etmişti. İz-Moto Yöneticisi olarak Firmanın başında. Yanına gittiğimizde Servis'in düzenleme çalışmalarında karşılaştık.


Show Room'da düzenleme çalışmaları yapılıyordu.


Yeni modellerin önümüzdeki ay potföyde olacağını öğrendik.






YAMAHA İzmir İz-Moto Adres



Super Truck ile Scooter Yan Yana gelirse ne olur ?



Bugün bir kavşakta park edilmiş "Super Truck" ile Scooterim Gomax ' i yan yana getirdim. Şu sıralar sinemalarda oynayan "Dev Avcısı Jack" filminden bir enstantane gibi oldu. Yolda Olumsuz bir koşulda bu araçla karşılaşmak istemezdim .

Moveo Scooter Elektrikli ve Taşınabilir.



Macaristan merkezli Antro Group firması Korbon Kompozit gövdeli Ultra hafif bir Scooter üretti. 25 kg ağırlığında elektrikli motora sahip scooter saatte 45 Km hız yapıyor. Tek şarjla 25 Km mesafe gidebilecek . En güzel yanlarından biri tekrar şarj etmek için bir saatlik bir süreye ihtiyacınızın olması. Park Yeri aramanıza gerek yok. MOVEO katlanıp ÇEk-Çek bagaj şekline gelebiliyor.


Yanınıza alıp ofisinizede park edebilirsiniz. 2014 Yılında satışa sunmasu beklenen MOVEO Scooterin beklenen fiyatı 2.400 € (Avro) civarı düşünülüyor.








TÜV Muayeneleri ne alır ? ne götürür ? Ortaya Çıkanlar!


TÜV Muayeneleri ne alır ? ne götürür ? Ortaya Çıkanlar! Gazete küpürlerinden bakalım.


 

Moveo Safety Kask'ın yanında en önemli koruma aparatı.

Moveo Safety Neck Brace Motosiklet sürücüsünün hayatını kurtarabilecek "KASK" kadar önemli bir ürün. Daha önceleri Sürücü givenliğine verdiğimiz önemden dolayı "Doktor Gelmeden Çıkartmayın" Kask'a yapıştırılan bie etiket dağıtmıştık. Amacımız kazada boyun zedelenmelerinden oluşabilecek sorunlarda yetkisiz kişilerin müdahele edip sorunu çözümsüz hale getirmemeleri idi. Moveo Safety Neck Brace Bu sorunu ortadan kaldıran bir ürün. % 100 güvenli.


Moveo Safety Neck Brace Boynunuzu saran cam elyafı ile takviye edilmiş termoplastik malzemeden imal edilmiş bir çerçeveden oluşuyor. Kolay sökülüp takılabildiği gibi, ayarlanabiliyor.