6 Mayıs 2012 Pazar

Scooter'in taşıma kapasitesi ve bagaj avantajı

Scooter motosikletleri almamızın bir nedeni taşıma kapasitesi. "En azından benim için öyle."

Diğer motosikletlerinden çok fazla taşıma alanına sahip, Bu nedenle ; özellikle servis yapan, günlük işinde kullanan esnaf ve firmaların özel tercihi.
 Peki bizler Scooteri nasıl kullanıyoruz ? örnek vereyim ;

Genelde evli arkadaşlar'a eşinden veya bekarsanız Annenizden gün içinde telefon gelir. Evde ihtiyaç listesi size iletilir, Paşa paşa Markete gidersiniz.
Alış verişinizi yaparsınız. Bakarsınızki bir market arabası dolmuş.
 Scooterin başına geldiğinizde, Bir market arabasına, birde scooterinize bakar nasıl taşıyacağınızı düşünürsünüz. Başlarsınız poşetleri yerleştirmeye.

En kolay tercih edilen kısım kask askılığıdır. Poşetlerin bir kısmını kak askılığına asarsınız.

 Eyvah bir kaç küçük torba kaldı Onlarıda sele altına yerleştirirsiniz. Nasıl ? bir market arabasını sığdırdık değilmi ? Şimdi siparişleri almanın ve alışverişin verdiği keyifle Evimize doğru yola çıkabiliriz. Nasıl otomobile yakın taşıma yapıyor değilmi ?

1 yorum:

  1. İşte yatırımcılar iletişim E-posta bilgileri, _ lfdsloans@lemeridianfds.com Veya Whatsapp +1 989-394-3740, işimi başlatmak için 90.000,00 Euro'luk kredi kullanmama yardımcı oldu ve çok minnettarım, burada denemek gerçekten zordu. bekar bir anne gibi bir şey yapmak benim için kolay olmadı ama Le_Meridian'ın yardımı ile işimin güçlenip büyümesini ve genişlemesini seyrettiğimde yüzüme gülümsedi. burada ama gerçekten minnettarlığımı ifade etmeliyim ki maddi yardım isteyen ya da oradaki işle uğraşan veya iş projesini başlatmak isteyen herkes bunu görebilir ve zorluğun üstesinden gelme umuduyla ... Teşekkürler.

    YanıtlaSil