16 Ekim 2011 Pazar

Scooter'de Scooter Motosiklette furş seti değişimini anlatacağım. İlk önce furş setini tanımlıyalım ve değişimine geçelim. Furş Seti : İki tekerlekli araçların ön düzenin hareketi sağlayan, gidon ve alt çatalda bulunan iki ayrı rulman seti olarak tanımlayabiliriz. Bu rulman seti iki tekerlekli aracın ön düzeni olarak tanımlanabilir. Sağa ve sola gidonun rahat dönüşünü sağlar. Arızalanmasının olası nedenleri: Sert Çukura giriş, Rulmanların yağsız kalıp aşınması ve maalesef ön taraftan yapılan kazalar. Bir scooterde furş setinin değişimini görsel olarak anlatmaya çalışalım.Furş Seti nedir ? Ne işe yarar ?Değişimi..

Scooter Motosiklette furş seti değişimini anlatacağım. İlk önce furş setini tanımlıyalım ve değişimine geçelim.

Furş Seti : İki tekerlekli araçların ön düzenin hareketi sağlayan, gidon ve alt çatalda bulunan iki ayrı rulman seti olarak tanımlayabiliriz. Bu rulman seti iki tekerlekli aracın ön düzeni olarak tanımlanabilir. Sağa ve sola gidonun rahat dönüşünü sağlar.

Arızalanmasının olası nedenleri: Sert Çukura giriş, Rulmanların yağsız kalıp aşınması ve maalesef ön taraftan yapılan kazalar.

Bir scooterde furş setinin değişimini görsel olarak anlatmaya çalışalım.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder