16 Ekim 2011 Pazar

Scooter Bilgi Forumu İzmir'de Toplandı.

 15.Ekim 2011 tarihinde sözleştiğimiz gibi. İzmir İnciraltı Çifte kumrularda bir aradaydık. Buluşma saatinden bir saat önce oradaydık. Yavaş yavaş toplanmaya başladık. Bizde bizi seven tanışmak ve fikirlerini paylaşmak isteyenler hep beraber bir araya geldik. Ahmet Tezer (Atezer), Reşat Emiroğlu(mremiroglu) , F.Senem Emiroğlu (unstoppable) M.Karayel
(
Buğra Tekkol (Bugra),Yusuf Sonmez (Yusuf),Cemal Dolunay, Ahmet Erşen, F.Senem Emiroğlu (unstoppable)
 Scooter Bilgi Forumu yönetimi Cemal Dolunay , Ahmet Erşen ve Ahmet Tezer'i bir arada gören katılımcılar bir çok soru sordu. Hep beraber elimizden geldiğince yanıtlamaya çalıştık. Üç saat süren sohbet çok güzeldi. Bu arada sıcak ve taze demlenmiş çaylarımızı keyifle yudumladık.
Katılan tüm kullanıcılarımıza nacizane bir kaç küçük hediye verdik. Motosiklet giyim markası Hudson Deri firmasının orjinal deri anahtarlığı ve Bir motosiklet firmasının bize verdiği "Güvenli motosiklet kullanımında 80 püf noktası" kitapçıkları tüm arkadaşlarımızın hoşuna gitti..


Hudson Deri Anahtarlık.
                                               Güvenli Motosiklet kullanım kitapçığı.

 Tabiiki her şeyin bir sonu oluyor. :( ayrılma vakti geldiğinde yavaş yavaş tüm katılanları uğurladık.  Bazı arkadaşlarımız biz masadayken ayrıldıkları için fotoğraflayamadım kusura bakmasınlar. Tüm katılanlara , Emeğe saygı duyanlara Teşekkür ederiz.
Soldan Sağa Cemal Dolunay, Ahmet Tezer, Ahmet Erşen, Yusuf Sonmez


Ahmet Erşen Harekete hazırlanıyor.
Yusuf Bey 
Cemal Dolunay 
Ahmet Erşen 

1 yorum:

  1. Harika Bir Toplantıydı Teşekkürler :) Devamını Bekliyoruz...

    YanıtlaSil