11 Haziran 2013 Salı

82.İzmir Enternasyonal Fuarı Motosiklet Bölümüne Davetliyiz.

82.İzmir Enternasyonal Fuarı Motosiklet - Bisiklet Özel Bölümüne Davet edildik. 

Bu yıl içinde davet edildiğimiz 4. organizasyon olan bu dev fuar'a katılıp katılmama kararı için, Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda çekincelerimiz vardı. ilk endişemiz Uzun süreli organizasyon olması idi. 11 günlük maraton 1.600.000 kişilik ziyaretçi potansiyeli olan ve 82 Yıllık bu dev organizasyonun yükü ağır. Katıldığımız tüm organizasyonlar 4 günü geçmemiş ve oldukça yorucu olmuştu. Görüşmeler neticesi aramızda iş programı yapıp davete icabet ettik.

İZFAŞ / İZMİR FUARCILIK HİZMETLERİ KÜLTÜR VE SANAT İŞLERİ A.Ş. Merkezinde motosiklet - Bisiklet özel bölümü yetkilisi Özgür Özdemir ile randevulaştık.


Özgür hanım detayları geniş bir şekilde aktardı. Yerleşim, verilen hizmetler, Motosiklet konusuna ilgili kişilerin fuara girişine kadar her detay netleştirildi. Sözleşme imzaladık.


Motosiklet sektörü, fuarlar ve oragnizasyonlar hakkında sohbetimiz devam etti. Fuar ve ihtisas alanlarına giriş ücretli. Biz her iki alana gelecek motosiklet meraklıları için 100 adet bilet ayarladık. İzmir'de olan arkadaşlar için çeşitli dağıtım noktalarından dağıtım yapacağız. İzmir dışından fuara gelmek isteyenlere kargo ile göndereceğiz. 

Scooter kullanımını özendirmek, sempati duyup detaylı bilgilenmek isteyen kişilere bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışacağız. Forum üyeleri ile bir arada olmak bizleri mutlu edecek.

Fuar'da buluşmak üzere ilgili haberleri bu başlık altında aktarmaya çalışacağız.

Fuar hakındada kısaca bilgi aktaralım : 

29 Ağustos - 8 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl motosiklet ve bisiklet tutkunlarına 2. kez ev sahipliği yapacak. Geçen yıl gösterilen büyük ilgi 2013 Yılında da İzfaş özel bölüm oluşturmaya karar verdi.

Fuar süresince tüm ziyaretçilerin gezebileceği motosiklet, bisiklet ve aksesuarlarının sergileneceği özel bir hol oluşturulacak. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3 ve 4 No’lu Hol’de düzenlenecek olan özel bölüm, sektörün önde gelen kuruluşları, Motosiklet sektörüne çeşitli alanlarda hizmet veren organizasyonlar ile motosiklet-bisiklet tutkunlarını İzmir’de buluşturacak.

11 gün süreyle açık kalacak fuarın motosiklet-bisiklet özel bölümüne sektörün seçkin firmaları katılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder