15 Haziran 2013 Cumartesi

Kask için Sinyalli Stoplu senkronize çalışan wlan bağlantılı ikaz ışığı

Kask için Işıklı aparat ithal edilmiş Şık ve dikkat çekici. Arka stop kısmına ve sinyallere bağlanan wireless aparat senkronize çalışıyor. Durduğunuzda stop lambası yanıyor. Sinyal verdiğinizde sinyal yönünde ışık yanıyor. Özellikle geceleri farkındalığı fazlasıyla arttıracaktır. 

Bodrumda bazı motosikletli polis ekipleri kullanmaya başlamış  ;)





Satan Firmanın tanıtım yazısını aktaralım;

Artık trafikte görünür olun. Güvenliğiniz için geliştirilen bu ürün, motorunuzun arka far sitemine bağlanan 2.4g wireless küçük bir parça ile çalışır. wireless sistem sayesinde fren yaptığınızda veya sinyal verdiğinizde; kaskınızda bulunan led ışıklarda stop lambası yanar veya sinyal verir. Motorunuzu çalıştırdığınız anda çalışmaya başlar ve açıp kapatmanıza gerek kalmadan devreye girer. Fren yapmadığınız ve sinyal vermediğiniz anda enerji harcamaz.



Üzerindeki açıp kapatma düğmesi sayesinde istediğinizde kapatabilir veya basılı tutup bıraktığınızda uyarı ışık modunda çalıştırabilirsiniz. Bu modda sinyal ve stop ikazınız yine çalışır. Ürünü kullanan diğer motorlu arkadaşınızın ikazı sizi etkilemez her ürün farklı frekansta çalışır.



Ürünümüz CE belgelidir. LED PANEL 3M çifta taraflı bant sayesinde kaskınıza kolayca ergonomik olarak yapışır.2 adet kalem pille çalışır kaliteli piller ile ortalama 500 saat ömrü vardır.Wireless parçası motorunuzun arka far sistemine kolayca monte edilir. Ampul değiştirmek kadar kolay.


 Parçanın üzerinde  bulunan 4 adet kablonun siyah olan şase, kırmızı olan stop, sarı olan sol ve yeşil olan sağ sinyale bağlanır.  Ürünü her türlü hava şartında kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder