7 Ekim 2013 Pazartesi

82.İzmir Enternasyonal Fuarın'da Motosikletli günler bitti.


Düzenle
 82IEF Scooter82.İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi. Motosiklet ve Bisiklet Özel bölümünde 11 günlük uzun maraton bitti. Şimdiye kadar katıldığımız en uzun etkinlikti. Fiili veya temsili katıldığımız etkinlik sayısını 6 ya çıkardık. Sanırım bu konuda'da Motosiklet platformları arasında ayrı ayrı fuar bazında  en fazla katılan platform rekorunu taşıyoruz.
2. si düzenlenen Motosiklet ve Bisiklet özel bölümü Firmaların nabzını yoklamak için açılan bir oluşumdu. Uzun günler bir çok motosiklet firmasının fuarda yer almamasına neden oldu. Fakat katılan firmalar, bu firmaların yarattığı boşluğu mükemmel değerlendirdiler.
Fuara katılan motosiklet ve bisiklet firmaları satışlarını üst düzeye taşıdılar. Motosiklet, scooter, elektrikli modeller ve bisiklet almak için daha önceden fuarın bu özel bölümünedeki indirimleri bekleyenler karlı çıktı. % 30 lara varan indirimler ile yeni ürünlerine kavuştular.
İzmir Fuarı yönetimi önümüzdeki yıldan itibaren "MOTOSİKLET ve BİSİKLET" ihtisas fuarı adı altında etkinliğin özel bir fuarda, her yıl düzenleneceğini belirttiler. İhtisas fuarlarına özel prezantasyonlar , etkinlikler ve düzenlemeler için fuar bitimi beklenmeden IEF düzenleyicisi İzfaş hazırlıklara başladı. İlk aşamada fuardaki katılımcılarla canlı anketler yapılıp fikirleri alındı. Özellikle bizim önerilerimiz dikkatle dinlendi ve not alındı. Gelecek yıl hangi tarihler arası düzenlenmesi gerektiği konusu soruldu. Bizde Motosiklet sezonunun başlangıcını kendilerine işaret ederek en verimli tarihi belirttik.

Gelelim bize. Bizler Scooter Bilgi Forumu'nun tanıtımını yapıp, faaliyetlerini bilmeyen meraklılara aktardık. Standımızda Maksi Scooter Şov yaptık. Kullandığımız scooterleri standımızda sergiledik. Hikayelerini ve sayahatlerini anlattık. Bu yıl ilk defa meraklılar için hazırladığımız Logolu ürünlerimizin satışını yaptık. Scooter almak isteyen veya değiştirmek isteyen kişilere önerilerde bulunduk seçimlerine yardımcı olduk, teknik konularda sorulan sorulara yardımcı olmaya çalıştık. Tek ödüllü motosiklet platformu ödülünü standımızda sergileyerek bilmeyenlere anlattık , görmeyenler ödülümüzle tanıştılar. Yine yararlı bilgilerin bulunduğu broşürleri dağıttık.
Standımızda misafirimiz vardı. Türkiye'yi defalarca SCOOTER ile turlayan MOTORİZE GEZGİN Ümmet Perkitan Son Maksi Scooteri Mondial Buffalo'su ile standımızdaydı. Kısa süreye rağmen 20.000 Km yaparak yine rekorlarını zorladı. Kendisinin Fanları standımızda kendisini ziyaret ederek renk verdiler.
İşte fuarlar böyledir. Ne kadar uzun olursa olsun göz açıp kapayıncaya kadar geçip gitti. Fuarla ilgili haberlerimizi ve fotoğraflarımızı aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.
82.İzmir Fuarı Motosiklet özel bölümünde Scooter Bilgi Forumu Standı
82. İzmir Fuarına bizi davet edip. İmkanları sağlayan İzmir Enternasyonal fuarı düzenleyicisi İzfaş A.Ş. ve yönetimine
Proje Sorumlusu Sayın Özgür Özdemir'e
Fuar'da Bizlere desteklerini esirgemeyen ;
Tamponcu Levent ve Hakan'a
Dağtekin Motor Sayın İlhan Dağtekin'e
Sümer Ltd. Şti. Meriç Tekin'e
Galeri Gülhan Ömer Gülhan Kılınç'a
11 Gün boyunca fuar standında faaliyet gösteren Scooter Bilgi Forumu yönetimi ;
Başta Ahmet Erşen
Ahmet Tezer
Cemal Dolunay
Bahri Uysal
Ümmet Perkitan 'a
Standımızın Hergün açılışını yapıp bizimle fuar mesaisina kalan Sayın Julide Tezer'e
Sonsuz Teşekkürlerimizi iletiriz.
Scooter Bilgi Forumu Yönetimi.

 Scooter Bilgi Forumu standında görev alanlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder